Profesorul ieşean Sabin Buraga a scris pe contul său de Twitter un post teribil, chiar înaintea perioadei de înscriere la facultatea la care predă, Informatica, din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

„A new generation of Facebook morons is preparing to be enrolled in the faculty. Welcome to the machine!”, a scris profesorul pe contul de Twitter, la 15 iulie. Mesajul se poate traduce astfel: „O nouă generaţie de cretini (idioţi) de pe Facebook se pregăteşte să vină la facultate. Bine aţi venit!”.

Profesorul Buraga este un reputat profesor de informatică. În 2005, a primit premiul „Gheorghe Cartianu” din partea Academiei Române, pentru realizări de excepţie în informatică.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont