Pentru fiecare facultate la care se înscrie, candidatul trebuie să depună câte un dosar, cuprinzând documentele din lista de mai jos.
Atenţie! Dacă se înscrie la mai multe facultăţi cu examen scris, candidatul trebuie să depună dosarul şi să plătească taxa o singură dată – la prima astfel de facultate, unde va da şi examenul. Dacă se înscrie şi la una sau mai multe facultăţi cu fără examen scris, trebuie să depună separat câte un dosar la fiecare astfel de facultate.

  1. Fişa de înscriere tip, în care se menţionează, sub semnătură şi răspundere proprie, toate datele solicitate de formularul respectiv. Vă recomandăm să vă preînscrieţi pentru a reduce timpul de aşteptare la secretariat. În caz contrar primiţi formularul la secretariatul facultăţii şi îl completaţi în momentul înscrierii.
   1. Trei fotografii tip buletin de identitate
    1. Diploma de bacalaureat; candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie sau în sesiunea august-septembrie 2012 pot prezenta la înscriere, în locul diplomei de bacalaureat, adeverinţa eliberată de liceu, în care se menţionează atât media generală de la bacalaureat cât şi notele obţinute la probele susţinute, precum şi foaia matricolă; unele facultăţi solicită depunerea diplomei sau adeverinţei de bacalaureat în original; vă rugăm să consultaţi secretariatele facultăţilor pentru a afla această informaţie;
     1. Certificatul de naştere, în copie legalizată
      1. Adeverinţă medicală tip, din care să rezulte că este apt medical pentru domeniul de studiu la care candidează
       1. [Facultatea de Inginerie în Limbi Străine] Certificat de competenţă lingvistică; sunt acceptate certificate eliberate de instituţii abilitate sau de Departamentul de Limbi Moderne din U.P.B., în urma unui test care va fi susţinut pe data de 20 iulie 2012
        1. Chitanţa de plată a taxei de înscriere sau dovada privind îndeplinirea condiţiilor de scutire de la plata taxei.
         Sunt scutiţi de plata taxei orfanii de ambii părinţi, cei proveniţi de la casele de copii sau din plasament familial, copiii eroilor-martiri ai Revoluţiei, răniţii în timpul Revoluţiei din decembrie 1989, copiii salariaţilor din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti şi copiii personalului didactic.
         1. [Olimpici naţionali sau internaţionali] Act doveditor al statutului de olimpic
          1. Candidaţii rromi trebuie să obţină viza pe dosarul de admitere de la secretarul şef al Universităţii Politehnica Bucureşti – prof.dr.ing Gabriel IACOBESCU (, Tel. +4021-402-9198).
           1. Dosar plic

           Candidaţii olimpici la nivel naţional sau internaţional pot fi admişi şi înmatriculaţi fără examen, doar dacă apar pe lista oficială publicată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului încă nepublicată pentru anul 2011.
           Doar candidaţii olimpici la nivel internaţional pot fi înmatriculaţi la două programe de studii diferite în regim fără taxă.


            
           Da ne like pe Facebook
           Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

           0 Comentarii

           Lasă un răspuns

           Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

           *

           Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

           sau

           Conectați-vă cu datele de autentificare

           sau    

           Ați uitat datele dvs.?

           sau

           Creează cont