În perioada 29 Iulie – 15 Sept 2013, ora 14:00 UPB organizează sesiunea de ocupare a locurilor vacante rămase în urma neînmatriculării unor candidaţi declaraţi admişi sau retragerii acestora după înmatriculare în sesiunea 1 (iulie), conform programului de lucru afișat la fiecare facultate în parte.

La această sesiune are dreptul să participe orice absolvent de liceu, indiferent dacă a participat sau nu la sesiunea de admitere din luna Iulie a.c.

Admiterea în această sesiune, indiferent de facultate, se face pe baza unei probe orale – interviu şi rezultatele examenului de bacalaureat.

Pentru informaţii suplimentare (locuri vacante, orar etc), vă rugăm să contactaţi secretariatele facultăţilor (vedeţi pagina de contact).

Pentru înscriere şi înmatriculare candidaţii se prezintă cu documentele necesare în original – diplomă de BAC şi foaia matricolă – la secretariatul facultăţii în perioada 29 Iulie – 15 Sept. Ca urmare, înscrierea se poate efectua numai la o singură facultate.

Rezultatele se vor afişa pe data de 15 Sept.

 

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont