Asociaţia de studenţi OVIS

Scurt istoric

Organizaţia Viitorilor Ingineri din Severin  (O.V.I.S.) a “luat naştere” la data de 17.02.2009. A fost creată ca răspuns al nevoii de a exista şi în Drobeta Turnu Severin o mişcare studenţească.

În data de 26 februarie 2009 organizaţia a aderat la Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi a fost acceptată cu statut de organizaţie membru cu drepturi depline în vara anului 2009 la Adunarea Generală a ANOSR de la Baia Mare. În cei aproape doi ani de existenţă, organizaţia s-a implicat activ în acţiunea de reprezentare a studenţilor facultăţii de IMST cât şi în desfăşurarea de proiecte.

Structura de conducere

Organul de conducere al OVIS este Consiliul Director format dintr-un preşedinte, un vicepreşedinte şi un secretar general. Consiliul Director este ales prin vot democratic cu ocazia întrunirii Adunării Generale a organizaţiei.

Componenţa:

Preşedinte – Gheorghiu Cosmin

Vicepreşedinte – Vulpe Elena Diana

Secretar general – Gisca Adriana Livia

Activitatea de reprezentare

OVIS deleaga doi membri în consiliul facultăţii şi un membru în senatul universităţii. În momentul de faţă funcţia de reprezentare este îndeplinită de Lupu Simona Roxana.

Proiecte

Deşi scopul principal al organizaţiei noastre este reprezentarea studenţilor, organizaţia îndeplineşte ca şi obiectiv secundar şi rolul de a îndruma studenţii dornici în realizarea de diverse proiecte. La acest capitol putem menţiona în ultima vreme: Balul Bobocilor şi campania de toamnă care vizează dimensiunea socială a educaţiei. Ca şi proiecte viitoare avem în vedere realizarea unui laborator informatic al studenţilor, unde orice student va putea avea acces oricând, un marş de comemorare a victimelor accidentelor rutiere, Job-shop , o sesiune de comunicari stiintifice, Next Jr., etc.

Contact

Organizaţia are sediul în căminul studenţesc la camera 221.

Nr telefon: 0766575070 (Gheorghiu Cosmin)

Web: www.ovis2009.ro

Adresa de e-mail: ovis2009@gmail.com

Ne mai puteţi găsi şi pe facebook căutând pur si simplu OVIS Craiova.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont