1 cana de cafea preparata rece,
1 ceasca lapte,
2 patratele de ciocolata topite,
2 linguri de cognac.

Ingheata cafea indulcita in forme de cuburi de gheata.

Dupa solidificare, amesteca-le cu lapte, ciocolata si cognac intr-un mixter, pana se piseaza gheata.

Se serveste in doua pahare de cognac.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Sunt de acord

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account