Bibilioteca Danubius Galati – Program, informatii

Institutia bibliotecii dispune de un fond de carte stiintifica si didactica care se ridica la circa 36.000 de volume, semnate de reputati specialisti, inclusiv de profesori ai Universitatii “Danubius”, cercetatori din alte institutii de invatamant superior din tara si de peste hotare.

Biblioteca este conectata la sistemul de imprumut interbibliotecar national

Acest lucru ii sporeste gradul de acoperire cu orice titlu de carte aparut si la sistemul de cataloage on-line, avand posibilitatea sa fie la curent cu noile aparitii editoriale

Pentru ca imprumuturile de carte sa se desfasoare, mereu, sub semnul operativitatii, au fost organizate sali de lectura in noua cladire a Universitatii “Danubius”, cu dotari de ultima ora, organizate dupa regulile biblioteconomiei moderne.

Programul bibliotecii este urmatorul:

  • In perioada desfasurarii cursurilor
    Luni- vineri: 8:00 – 20:00
  • In perioada vacantei
    Luni – vineri: 8:00 – 16:00
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont