The Upside/Asistent de (ne) voie (AP-12) 2D
AVANPREMIERA
Regia:Neil Burger
Cu:Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Gen film:Comedie,Dramă
Durata:127 minute

Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.

The Upside (2018) este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Miercuri:18:30
Joi:16:00,18:30


Transit/Transit-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Christian Petzold
Cu|l:Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese
Gen film:Dramă
Durata:101 minute

În timpul invaziei naziste, Georg fuge din Parisul asediat asumându-și identitatea unui autor mort ale cărui acte le posedă. Blocat în Marsilia, o întâlnește pe Marie, o tânără femeie disperată să-și găsească soțul dispărut, pe nume Weidel, exact bărbatul a cărui identitate o folosește acum Georg. „La fel ca și opera sa de până acum, cel de-al patrulea film al regizorului este elegant, plin de ingeniozitate și provocări intelectuale” scriau, după premiera de la Berlin, cei de la Screen Daily. Transit se bazează pe romanul omonim al Annei Seghers, scris în exil.

Vineri:19:00
Sambata:18:45
Duminica:18:45
Miercuri:20:45
Joi:20:45


Holmes&Watson/Holmes si Watson (AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Etan Cohen
Cu:Will Ferrell, John C. Reilly
Gen film:Aventuri,Comedie,Mister

O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

Vineri:21:00
Sambata:17:00,20:45
Duminica: 17:00,20:45
Miercuri:19:00
Joi:19:00


The Mule/Curierul traficantilor(AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Clint Eastwood
Cu:Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga
Gen film:Crimă.Dramă,Mister,Thriller
Durata:116 minute

Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

Inevitabilul se produce şi Earl intră sub lupa inspectorului anti-drog Colin Bates, în timp ce greşelile trecutui îl prind din urmă şi îi complică şi mai tare existenţa. „Curierul Traficanţilor” îl aduce pe Clint Eastwood pentru prima data atât în faţa cât şi în spatele camerei de filmat după mult apreciatul „Gran Torino” lansat în 2009

Vineri:14:15,21:00
Sambata:15:00,20:00
Duminica: 15:00,20:00
Miercuri:16:15,20:45
Joi:21:00


Ralph Breaks the Internet/ Ralph rupe netu’ (AG) 3D DUBLAT SI SUBTITRAT
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Phil Johnston, Rich Moore
Cu:Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald,John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie
Durata:112 minute

“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

Vineri:14:00 dub
Sambata:16:00 dub
Duminica: 12:00 dub/16:30 sub
Miercuri:14:00 dub
Joi:18:30 sub


Bumblebee/Bumblebee (AG) 3D
Regia:Travis Knight
Cu:Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett,Justin Theroux
Gen film:Acţiune,Aventuri,SF
Durata:114 minute

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.

Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Vineri:16:15
Sambata:19:00
Duminica:18:45
Miercuri:16:15
Joi:16:15


Spider-Man:Into the Spider-Verse/Omul Paianjen:In lumea paianjenului (AG) 3D DUBLAT SI SUBTITRAT
Regia:Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu:Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali,Liev Schreiber, Jake Johnson
Gen film:Acţiune,Animaţie,Aventuri,SF
Durata:117 minute

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

Inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, din 2011, filmul se axează pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan.

Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.

Viaţa lui Miles devine şi mai complicată atunci când este muşcat de un păianjen radioactiv, care-l face să dobândească abilităţi şi trăsături supranaturale, cum ar fi veninul, camuflajul natural, gelul adeziv, auzul extrem de fin, simţurile de păianjen şi multe altele. Între timp, Kingpin, geniul răului, mafiotul oraşului, şi-a construit un accelerator nuclear ultrasecret, care reuşeşte să deschidă un portal către alte universuri, aducând în lumea lui Miles o serie de alte versiuni ale lui Spider-Man (inclusiv pe cea a lui Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham şi Peni Parker).

Ajutat de personaje familiare cum ar fi Peter Parker, Spider-Gwen şi războinica mătuşă May, sau noile personaje Spider-Ham, Spider-Man Noir şi Peni Parker, Miles învaţă să accepte provocările şi responsabilităţile de a fi un super-erou adevărat. El îşi dă seama că oricine îşi poate pune masca de erou şi poate lupta pentru ceea ce e cinstit şi corect.

Vineri: 18:30 sub
Sambata:14:15 dublat
Duminica: 14:15 dublat
Miercuri: 18:30 subtitrat


Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine (AG) 2D DUBLAT SI SUBTITRAT
Regia:Rob Marshall
Cu:Emily Blunt, Ben Whishaw, Emily Mortimer
Gen film:Familie,Fantastic,Muzical
Durata:130 minute

Michael (Ben Whishaw) și Jane (Emily Mortimer) au crescut și sunt adulți. Michael, cei trei copii ai săi și menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane.

După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor.

Pentru asta, Mary Poppins le face cunoștință copiilor cu câteva personaje caraghioase și amuzante, inclusiv cu excentrica ei verișoară Topsy (Meryl Streep).

Vineri: 14:00,16:30 dublat/18:30 subtitrat
Sambata:12:00,14:30 dublat/17:30 subtitrat
Duminica: 12:00,14:30 dublat/17:30 subtitrat
Miercuri: 14:00,16:30 dublat
Joi: 16:30 dublat


Aquaman/ Aquaman (AP-12) 3D
Regia:James Wan
Cu:Jason Momoa, Amber Heard
Gen film:Acţiune:Aventuri,Fantastic,SF
Durata:140 minute

„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

Vineri: 20:45
Sambata: 16:30,21:00
Duminica: 20:45
Miercuri: 20:45
Joi: 20:45


Second Act/O noua sansa (AP-12) 2D
Regia:Peter Segal
Cu:Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Leah Remini
Gen film:Comedie,Romantic,Dragoste
Durata:98 minute

Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După o eroare de identificare, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

Vineri:16:30
Sambata: 13:00
Duminica: 13:00
Miercuri: 14:00

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont