Siteul Student pe net ofera promovare si publicitate online pentru firme din Constanta si isi propune sa faca legatura intre utilizatorii de internet si acele firme ce doresc sa fie cunoscute prin publicitate online. Avem un volum considerabil de trafic si va putem promova online firma dumneavoastra la cele mai inalte standarde.

Prin intermediul sitului Student pe net orice firma din Constanta si nu numai isi poate face publicitate online, îşi poate prezenta produsele, datele legate de firmă, imagini, sigla firmei, banner, precum şi datele de contact.

Oferim promovare pe internet pentru firmele din Constanta prin diverse tipuri de reclama:

Promovare afaceri prin bannere pe site, prin  publicare comunicate de presa sau prin concursuri.

Promovare firme, servicii si produse prin articole. Oferim servicii de publicitate online pentru diverse evenimente de companie.

Pentru a va face publicitate gratuita sau platita pe siteul Student pe net nu trebuie decat sa ne trimiteti un mail folosind formularul de contact sau la adresa contact@studentpenet.ro

Va putem oferi bannere, advertoriale de promovare si alte metode de promovare a firmei.

Suplimentar va putem ajuta si cu strategii de promovare online si consultanta IT pentru firme si companii din Constanta care doresc promovarea produselor sau a serviciilor oferite.

 

Alegeţi cu incredere această modalitate de publicitate online, pentru a creşte profitul afacerii dumneavoastră.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Sunt de acord

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account