Interfata UltraDefrag

Interfata UltraDefrag

UltraDefrag este o unealta puternica folosita la defragmentarea hard-ului folosind sistemul de operare Windows.Permite defragmentarea fisierelor sistem „blocate”.Programul se numara printre cele mai rapide unelte de acest gen.Este compatibil cu toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 7 pe 64 bit.

Ce este defragmentarea ?


Este procesul ce reduce fragmentarea fisierelor.Se reorganizeaza fizic continutul hard-ului astfel incat fisierele sa fie dispuse in mod continuu.Se incearca crearea unor regiuni mai mari de spatiu liber.


Din motive de performanta se recomanda realizarea unei astfel de operatii periodic.Daca PC-ul tau se misca greoi atunci e cazul sa folosesti un astfel de program.Vei vedea diferenta.

Download UltraDefrag

Tags:
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont