Facebook like interzis: Celebrul buton de apreciere in lumea sociala a fost declarat ilegal in Germania!

„Toate institutiile din Schleswig-Holstein trebuie sa inchida paginile pentru fanii de pe Facebook si sa scoata plug-in-uri sociale, cum ar fi butonul ‘Like’ de pe site-uri web lor”, a declarat oficialul german pentru protectia datelor.

„Oricine viziteaza facebook.com sau foloseste un plug-in trebuie sa se astepte ca vor fi urmariti timp de doi ani”, a adaugat el, potrivit ibtimes.com.

Facebook sustine insa ca este in depina conformitate cu legile europene de protectie a datelor. „Noi respingem cu fermitate orice afirmatie ca Facebook nu este compatibil cu standardele UE privind protectia datelor,” a declarat compania intr-un comunicat.

„Butonul este o caracteristica populara a Facebook, iar oamenii au control complet asupra modului in care impartasesc informatiile. De mai mult de un an, plugin-ul a adus o valoare pentru multe firme si persoane fizice in fiecare zi. Vom analiza situatia, atat in numele nostru, cat si in numele utilizatorilor de web din intreaga Germanie”, a conchis Facebook.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont