Facebook, cea mai mare retea de socializare, a lansat, in luna aprilie, serviciul Facebook Deals, facand astfel concurenta unor site-uri de profil cum ar fim Groupon sau LivingSocial.

In cele patru luni, Facebook a facut oferte la reduceri in cinci orase americane si a avut o mica echipa de vanzari care s-a ocupat de colaborarea cu comerciantii locali. Facebook a promovat si oferte puse la punct de alte 11 companii de reduceri.

Oare a gresit Facebook?

Iesirea Facebook de pe aceasta piata inseamna ca Groupon are un concurent mai putin important si vine intr-o perioada in care compania se pregateste de o oferta publica initiala de 750 milioane de dolari, care ar trebui sa aiba loc in acest an.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont