Dai like pe facebook sau 5 la studenti?

De ce am ales noi 5 in loc de Like! Pentru ca noi nu suntem Facebook! Noi suntem studenti romani in Romania si pentru noi un 5 la examen valoreaza uneori cat un milion de euro! Asa ca intra cu noi in retea si da 5 la studentii care iti plac!

Cine suntem noi?

Noua retea sociala pentru studentii romani!

Portalul studentesc Studentpenet.ro ofera utilizatorilor sa interfata grafica noua precum si functionalitati moderne potrivite pentru o retea sociala in adevaratul sens al cuvantului.

Functionalitatile recent implementate pe site au transformat Student pe net intr-o retea sociala conceputa special pentru studentii romani.

Fa-ti repede cont intrand pe http://studentpenet.ro/register si completeaza pagina ta de profil!

Viziteaza centrul de ajutor daca nu te descurci! Have fun bro’

Care’i faza cu 5 la studenti?

e conceput ca o forma de apreciere pentru statusuri sau postari care va plac!

Puteti da aprecieri pentru statusurile sau postarile fiecarui prieten –  un “5” ca forma de apreciere pentru activitatea celorlalti studenti (asemanator cu “like” pe Facebook)

De ce ?

Forma de apreciere a fost gandita datorita faptului ca pentru studenti nota 5 simbolizeaza trecerea unui examen – (numit uneori “Sfantul 5” ) )

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont