Universitatea Transilvania Brasov – Dispensarul Studentesc

Serviciile de care poti beneficia la Dispensarul Studentesc vizeaza specializarile de Medicina generala si Stomatologie.

Daca esti studenti la Universitatea Transilvania te poti adresa personalului medical de Luni pana Vineri intre orele 8,00 – 16,00.

Pentru a putea beneficia de serviciile medicale ai nevoie de buletinul de identitate si carnetul de student – vizat pentru anul universitar in curs. Studentii anului I vor prezenta in locul buletinului de identitate, adeverinta de student. Studentii din Republica Moldova au nevoie de: certificat medical (emis de medicul de familie din tara de origine) si adeverinta de student (emisa de Departamentul Relatii Internationale – cladirea Rectorat, Camera 104).

Unde se afla dispensarul studentesc pentru studentii de la universitatea Transilvania?

Gasesti Dispensarul Studentesc pe Str. Memorandului nr. 43, la Caminul 10. Numarul de telefon la care poti suna este: 0268-413.672

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont