Reprezentantii tarii nostre au obtinut opt premii la cea de-a 19-a editie a Concursului International de Matematica pentru Studenti, care a avut loc in perioada 26 iulie – 1 august, la Universitatea Americana din orasul bulgaresc Blagoevgrad, potrivit datelor transmise NewsIn de catre organizatori.

Astfel, Victor Padureanu, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, a obtinut la concurs premiul intai. Andrei Crangureanu, de la University of Warwick, Laurian Filip, de la Universitatea din Bucuresti, si Radu Titiu, de la Universitatea din Bucuresti, au castigat premiul al doilea.

Studentii Laurentiu Tuca, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Emil-Alexandru Ciolan si Cristian Mihai Munteanu, ambii de la Jacobs University, precum si Cristina Ana-Maria Anghel, de la Universitatea din Bucuresti, au luat premiul al treilea.

Alti cinci studenti romani au primit mentiuni de onoare. Competitia Concursul International de Matematica pentru Studenti este organizata de University College London si Universitatea Americana din Bulgaria.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont