Saguna Constanta: Facultatea de Drept Stiinte Administrative

Informatii despre universitatea Andrei Saguna

Universitatea “Andrei Saguna” a dobandit personalitate juridica la 15 mai 1992, fiind prima institutie de invatamant superior particular, non-profit, infiintata in Sud-Estul tarii si a fost acreditata ca persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a Sistemului National de Invatamant, prin Legea 116/2005.

Universitatea “Andrei Saguna”, singura universitate particulara acreditata din Dobrogea, pregateste de 16 ani specialisti de elita printr-un program de invatamant superior calitativ si performant, recunoscut la nivel national si international, derulat la toate cele 13 specializari ale sale.

Numarul studentilor a sporit permanent prin dezvoltarea unor noi specializari, in corelatie directa cu cresterea numarului de cadre didactice titulare si cu imbogatirea patrimoniului.

Examenul de licenta se sustine la sediul Universitatii “Andrei Saguna”, inca de la prima promotie de absolventi.

Media procentului de promovabilitate la licenta este de peste 85% (in ultimul an fiind de 100% pentru toate specializarile) iar procentul de insertie pe piata muncii se situeaza anual in jurul cifrei de 65-75%.Conducerea Universitatii “Andrei Saguna” a acordat, inca de la infiintare, o atentie deosebita selectarii, pregatirii si promovarii cadrelor didactice, astfel incat, in prezent, dupa organizarea a 17 concursuri pentru ocuparea unor posturi didactice, peste 60% din cadrele didactice sunt angajate cu norma de baza, din care 34% sunt conferentiari si profesori universitari. Peste 80% din cadrele didactice sunt doctori in stiinte sau doctoranzi.
Universitatea a dezvoltat relatii de cooperare internationala cu institutii similare, in stransa legatura cu necesitatile specifice zonei.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont