Programul activitatilor de cazare si conditiile validarii cererilor depuse.

Depunerea cererilor de cazare:

– se va realiza exclusiv online la adresa web http://cazareonline.univ-ovidius.ro, începând din data de 30 august 2016, ora 12:00 până în data de 16 septembrie 2016, ora 16:00;

– se poate face zilnic, online, 24 de ore din 24, în intervalul anunțat mai sus.

Primul Clasament cu studenții care se califică pentru a obține un loc de cazareîn Căminele Universității „Ovidius” din Constanța, va fi publicat atât online pe site-ul UOC, în secțiunea Info cămine/cazare, cât și la avizierele căminelor, la data de 20 septembrie 2016, până la ora 17:00.

Clasamentul finalvalidat cu studenții care au obținut un loc de cazare în Căminele Universității „Ovidius” din Constanța, după procesarea eventualelor contestații, va fi publicat atât online pe site-ul UOC, în secțiunea Info cămine/cazare, cât și la avizierele caminelor, la data de 26 septembrie 2016, până la ora 18:00.

Foarte important!

Studenții care nu ocupă un loc în cămin după Primul Clasament sau după Clasamentul final validat, vor avea statusul „în așteptare” și ar putea ocupa locurile lăsate libere de către studenții care deși s-au înscris la cazare:

– nu au plătit taxa de cămin pentru luna octombrie;

– nu au semnat contractul de cazare;

– și-au exprimat opțiunea de a renunța la locul obținut.

Deși statusul „în așteptare” nu oferă garanția obținerii unui loc în cămin, depinzând de dinamica confirmărilor de locuri, merită să urmărești cu atenție ultima repartizare din data de 3 octombrie 2016, când ai putea avea încă o șansă de a obține un loc în cămin.

Eventualele solicitări de clarificări, petiții, contestații se vor putea formula și transmite/depune cel tarziu pana la data de 22.09.2016, ora 16:00, astfel:

– Online, 24/24h, prin completarea formularului de la pagina de Contact (cazareonline.univ-ovidius.ro/contact)

– în scris, pe suport de hârtie, în intervalul orar 09:00-16:00, la biroul administrativ din Caminul FN2 situat in Mun. Constanta, aleea Studentior nr. 1.

Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificări, petiții, contestații, vor fi oferite în termen de maxim 24 de ore de la data înregistrării.

Studentul care a depus o cerere online de clarificare, petiție, contestație, va primi răspunsul tot online, la adresa de e-mail declarată.

Adresa de e-mail declarată de student trebuie să fie validă, în caz contrar, Universitatea nu are vreo răspundere pentru imposibilitatea de a transmite răspunsul la adresa indicată.

Studentul care a depus o cerere în scris, pe suport de hârtie, poate solicita să primească răspunsul pe e-mail, în acest caz, studentul are obligația de a menționa la finalul documentului următorul text:

„Solicit ca răspunsul la solicitarea/petiția/contestația mea să îmi fie transmis de către UOC exclusiv în scris, pe e-mail la adresa: (ex. ____________@.gmail.com).

Semnarea contractelor de cazare presupune în PREALABIL plata regiei de cămin pentru luna octombrie 2016.

Intrarea în cămine a studenților care se regăsesc pe lista Clasamentului final validat, se va face începând cu data de 28.09.2016 pana in 01.10.2016, în intervalul orar 08:00 –18:00.

Atenție! Universitatea„Ovidius” din Constanța își rezervă dreptul de a anunța modificarea sau completarea acestor date, oricând pe perioada procesului de cazare, dacă este nevoie de timp suplimentar pentru procesarea, verificarea și validarea dosarelor, pentru cazarea efectivă a studenților ori pentru optimizarea procesului de cazare.

Informații și clarificări importante pentru studenții care doresc să obțină un loc în cămin

În cadrul platformei de cazare online, vor fi eliminate din procesul de înscriere pentru obținerea unui loc de cazare persoanele care au domiciliul în următoarele localități, situate la o distanță mai mică de 40 de km. de Mun. Constanța: 23 August, Agigea, Amzacea, Bărăganul, Biruinţa, Castelu, Ciocârlia, Ciocârlia de Sus, Constanța, Corbu, Costineşti, Cuza Vodă, Dorobanţu, Dulcesti, Eforie, Eforie Nord, Eforie Sud, Lanurile, Lazu, Lumina, Luminiţa, Mamaia Sat, Mereni, Mererni, Mihail Kogălniceanu, Moşneni, Moviliţa, Murfatlar, Năvodai Tabără, Nazarcea, Neptun, Nicolae Bălcescu, Nisipari, Oituz, Olimp, Osmancea, Ovidiu, Palazu Mic, Palazu Mare, Pecineaga, Piatra, Poiana, Potîrnichea, Schitu, Tuzla, Vadu, Valea Dacilor, Valu lui Traian.

Candidații care sunt studenți simultan la studii de licență sau master de la două sau mai multe facultăți ale UOC, vor depunde cererea online alegând numai una dintre facultățile la care studiază.

Exemplu: Un candidat care este student la facultatea „A” și simultan la facultatea „B” va trebui să aleagă dacă depune cererea ca student al facultății „A” sau „B”.

Studenții Universității „Ovidius” din Constanța care sunt interesați să obțină un loc de cazare în căminele UOC, au obligația de a verifica situația școlară proprie și de a solicita Secretariatului o actualizare, dacă este necesară, până la data de 20 septembrie 2016, ora 15:00.

Rezultatele din sesiunile de restanțe sau măriri de după data de 20 septembrie 2016, ora 15:00, nu influențează clasificarea din cadrul procesului de cazare, nefiind luate în considerare.

Verificarea datelor școlare proprii este obligatorie pentru că generarea clasamentului se face în baza situației școlare înscrisă în UMS la data de 20 septembrie 2016, ora 16:00.

Candidații admiși care nu au achitat taxa de cazare pentru luna octombrie 2016 și nu au semnat contractul până la data de 1 octombrie 2016, ora 18.00 își pierd locul atribuit în cămin.

Pe data de 3 octombrie 2016, se va face o Regenerare finală a clasamentului, pentru ocuparea eventualelor locuri rămase libere (ne referim la acele locuri care nu au fost confirmate de către studenții aflați pe lista Clasamentului final validat), astfel încât cei cu statusul „în așteptare” vor avea șansa de a obține unul dintre aceste locuri.

Candidații care se vor califica pentru ocuparea unui loc de cazare sunt așteptați să confirme acest loc până pe data de 4 octombrie 2016 prin plata taxei de cazare pe luna octombrie și semnarea contractului.

Atenție! Dacă te regăsești pe lista celor care au obținut un loc de cazare conform Clasamentului final validat (din 26 septembrie 2016)/ Regenerării finale a clasamentului (din 3 octombrie 2016), este necesară prezența ta la sediul Administrației căminelor pentru confirmarea locului și pentru depunerea documentelor în original.

Atenție! În perioada de confirmări, studenții care nu prezintă în termen, la sediul Administrației Căminelor, originalul actelor scanate si încărcate în platforma, își vor pierde locul de cazare.

Atenție! Studenții care nu și-au confirmat locul de cazare în termenul prevăzut pentru Clasamentul final validat, nu vor participa la Regenerarea finală a clasamentului din data de 3 octombrie 2016. La regenerare participă doar studenții cu statusul „în așteptare”, adică cei care NU au primit un loc în momentul publicării Clasamentului final validat, exclusiv pentru locurile rămase neconfirmate.

Atenție! Studenții care au fost sancționați în anul anterior pentru încalcări ale Regulamentului de organizare și funcționare al căminelor și cantinelor UOC pot pierde locul eventual obtinut de cazare.

Atenție! Studenții care optează pentru o camera în care au locuit în anul anterior și au referat favorabil din partea administratorului căminului că au întreținut camera și au predat-o în condiții bune vor fi cazați în aceeași camera.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont