Guvernul a aprobat o decizie cu privire la modificarea legislației în vigoare în domeniul asistenței medicale obligatorii în Republica Moldova.

Inițiativa vizează asigurarea studenților moldoveni care învață peste hotare. Potrivit unor estimări, numărul se cifrează la cca 10 mii de persoane. Studenţi şi elevi moldoveni care învaţă în străinătate se află în țară aproximativ 3 luni din an. Astfel, noile prevederi oferă acestei categorii de cetățeni posibilitatea procurării poliței de asigurare medicală obligatorie în Republica Moldova cu reducere de 75%.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont