Master la Spiru Haret: Legalitatea studiilor de master

Absolventilor Ciclului I de studii universitare de licenta, care sunt interesati sa se inscrie la programele de masterat din oferta Universitatii Spiru Haret, li se aduce la cunostinta ca toate programele universitare de masterat ale Universitatii sunt infiintate legal si corespund
Legii 250/2009 care, la art 2. aliniatul 4, prevede urmatoarele :

Art. 2. ,,(4) Programele de masterat dintr-un domeniu se considera acreditate, daca cel putin un program de masterat din acel domeniu este acreditat. Termenul-limita pana la care universitatile organizatoare de studii de masterat intr-un domeniu trebuie sa isi acrediteze cel
putin un program de masterat in acel domeniu este 1 octombrie 2011. Dupa aceasta data pot fi organizate studii de masterat doar in domeniile pentru care s-a acreditat in prealabil cel putin un program de masterat.”

Baza legala care atesta acreditarea pe domenii la nivelul facultatilor este data de Ordinul Ministrului nr. 4630/23.08.2010 si de validarile Sedintelor de Consiliu ARACIS.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont