12 echipe de studenți din facultăți tehnice vor intra într-un program de 4 luni în care pot experimenta și dezvolta o ideea de produs/aplicație pe care o au, sprijiniți de mentori cu experiență din industria IT&C.

Proiectul se numește Innovation Labs și încurajează și cultivă gândirea centrată pe produs și spiritul inovativ al tinerilor din facultăți tehnice, completându-l cu noțiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piață.

Andrei Pitiș – angel investor și Președinte al Asociației Naționale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietroșanu – R&D Country Manager Intel România, Daniel Gârlașu – Sales Manager Oracle România, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România, Vladimir Oane – cofondator UberVu, Razvan Rughiniș – profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare sunt doar câțiva dintre mentorii care vor fi alături de noua generație de inovatori români în IT în cadrul proiectului Innovation Labs.

Dacă ești student și ai o idee de aplicație pe care vrei să o vezi dezvoltată, înscrie-te în cel mai mare hackathon organizat anul acesta în Universitatea Politehnică: Innovation Labs Hackathon.

Pe 2 martie 2013, peste 100 de studenți vor intra într-un maraton de 24 de ore de programare și incubat idei din domenii precum sănătate, jocuri, lifestyle și fitness. Cele mai bune 12 echipe vor merge mai departe și se vor alătura unui program de mentorat care va dura 4 luni. Înscrierile se pot face până pe 27 februarie 2013, completând formularul de pe www.innovationlabs.ro/applynow

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont