Grupul MOL a început primirea înregistrărilor pentru competiția internațională online pentru studenți Freshhh2013, aflată la a șaptea ediție consecutivă. Cei mai talentați studenți vor avea ocazia să își utilizeze cunoștințele, în echipe, pentru a rezolva diverse provocări, precum și să își asigure participarea la programul Grupului MOL de selecție a tinerilor absolvenți Growww2013. Valoarea totală a premiilor acordate celor mai bune echipe este de 20.000 de euro.

Competiția Freshhh se desfășoară în trei etape. În prima fază, organizată on-line, echipele vor avea de îndeplinit sarcini care necesită cunoștințe profesionale, abilități de gândire strategică și decizii tehnice. În faza semi-finalelor se vor califica în jur de 40 de echipe, care vor participa la o simulare strategică de business, de asemenea online. În luna mai 2013, cele mai bune zece echipe vor fi invitate la Budapesta pentru a-și demonstra talentul și cunoștințele în runda finală, în prezența managementului Grupului MOL.

Competiția Freshhh reprezintă un element important al strategiei Grupului MOL de atragere a talentelor, cu accent pe diversitate și pe dezvoltarea de noi talente din afara companiei. Competiția are ca scop familiarizarea timpurie a generației tinere cu științele naturale, promovarea atractivității și complexității industriei de petrol și gaze precum și a activităților internaționale ale Grupului MOL.

Echipele formate din câte trei studenți la universități și/sau colegii pot depune cererile de înregistrare la adresa www.freshhh.net, până la 17 martie 2013. Competiția online va începe la 18 martie 2013.

La competiție au participat, de la prima ediție, în 2007, peste 8.000 de studenți din aproape 70 de țări, de la peste 200 din cele mai prestigioase universități din lume.

Pe lângă competiția Freshhh, Grupul MOL derulează și programul său pentru tineri absolvenți, denumit Growww, pentru a atrage și recruta tineri telentați și ambițioși. De la începutul programului s-au alăturat grupului MOL peste 1.100 de noi absolvenți, care lucrează în companiile grupului din Ungaria, Croația, Slovacia, Slovenia, Italia, România, Pakistan, Republica Cehă, Polonia și Irak, reprezentând 3% din numărul total de angajați.

Despre MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, activând în domeniul petrolului şi gazelor, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi peste 31.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul controlează cinci rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. Compania deţine, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de stații în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări. De asemenea, Grupul operează o reţea de conducte de gaze naturale de înaltă presiune de peste 5.800 km în Ungaria. MOL activează şi în comercializarea şi distribuţia de gaze naturale la nivel regional. În România, MOL deţine 137 de bezinării şi înregistrează performanțe pozitive și  pe segmentele de vânzări destinate companiilor, prin intermediul cardurilor de carburanți și soluțiilor en gros. MOL a semnat acorduri de concesionare cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul României, dintre care unul a fost ratificat de către toate autoritățile competente.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont