Stagii platite de practica pentru studenti in an terminal

Studentii in ani terminali in domenii precum dezvoltare spatiala si planificare, geografie, economie regionala, studii europene sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului, au posibilitatea de a face un stagiu de practica platita timp de 5 luni in Marele Ducat al Luxemburgului. Termenul limita pentru transmiterea propunerii este de 13 mai 2011.

1000 de euro/luna pentru efectuarea a unor stagii de practica pe durata a 5 luni, in Marele Ducat al Luxemburgului, in cadrul Unitatii de Coordonare a Programului ESPON 2013

Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013 (UC ESPON) ofera posibilitatea efectuarii a 2 stagii pe durata a 5 luni, pentru fiecare dintre aceste stagii fiind acordata suma de 1000 de euro/luna. UC ESPON are misiunea de a coordona implementarea Programului ESPON 2013 – Reteaua europeana de observare a dezvoltarii si coeziunii teritoriale.

ESPON 2013 este un program operational in cadrul Obiectivului Cooperare Teritoriala Europeana al Politicii de Coeziune a Uniunii Europene prin care este finantata cercetarea teritoriului european.

Se pot inscrie studenti din urmatoarele domenii:

  • dezvoltare spatiala si planificare,
  • geografie, economie regionala,
  • studii europene si/sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului.

UC ESPON este localizata in Esch-sur-Alzette, la 15 km SV de orasul Luxemburg, si este formata dintr-o echipa internationala alcatuita din 14 membri permanenti si 2 stagiari.

Termenul limita pentru transmiterea propunerii este de 13 mai 2011.

Mai multe informatii privind stagiul, conditiile de participare, profilul candidatului, continutul propunerii de candidatura si alte informatii practice pot fi accesate pe site-ul Programului ESPON 2013. Pentru alte informatii despre stagiu si UC ESPON puteti contacta mats.stjernberg@espon.eu sau istvan.horvath@espon.eu.

Romania, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, participa alaturi de toate statele membre ale Uniunii Europene si alte patru state partenere: Norvegia, Elvetia, Islanda si Liechtenstein la implementarea Programului ESPON 2013 – Reteaua europeana de observare a dezvoltarii si coeziunii teritoriale.

ESPON 2013 este un program operational in cadrul Obiectivului Cooperare Teritoriala Europeana al Politicii de Coeziune a Uniunii Europene prin care este finantata cercetarea teritoriului european.

Scopul Programului ESPON 2013 este de a sprijini formularea politicii care vizeaza coeziunea si dezvoltarea armonioasa a teritoriului european prin

  • (1) furnizarea de informatii, statistici, analize si scenarii comparabile privind dinamica teritoriului, precum si prin
  • (2) evidentierea capitalului teritoriului si potentialului de dezvoltare a regiunilor si teritoriilor de dimensiuni mai mari, contribuind, astfel, la cresterea competitivitatii, intensificarea cooperarii teritoriale si dezvoltarea durabila si echilibrata a teritoriului european.
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont