Participă în perioada 29 – 30 septembrie la evenimentul Open Media Challenge!

Un juriu internațional va decide care este cea mai bună aplicație rezultată din acest efort colaborativ. Printre alții, Stephen King, partener în cadrul Omidyar, va fi prezent la București ca parte din acest juriu.

Hacatonul are loc în ultimul weekend al lunii septembrie la București și constă în: o zi dedicată hăcuitului, revizuitului de cod și a propunerilor lucrate, jurizarea aplicațiilor și petrecerea de după. Informează-te și înscrie-te pe http://www.thesponge.eu/.

Open Media Challenge (OMC) este un eveniment co-finanțat de Knight-Mozilla Open News. Evenimentul este inițiat de Laboratorul de Inovație Media – Sponge și este organizat de CRJI, geo-spatial.org, Ceata, ROSEdu și ApTI.

OMC facilitează scrierea de cod, având ca rezultat programe libere, care răspund la probleme reale legate de media, în special referitoare la agregări și vizualizări de date. OMC este un efort colaborativ, axat pe colecția și distribuția de informație în Estul Europei și se va desfășura în limba engleză.

Pentru mai multe informații, puteți lua legătura cu Ștefan Candea la adresa de email stefan_candea@post.harvard.edu.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont