Viitorii specialişti în marketing, branding, publicitate şi relaţii publice au ocazia de a obţine în România o diplomă de masterat din partea uneia dintre cele 100 de universităţi de top din lume: Universitatea Sheffield.

Lansat în septembrie 2012, prin parteneriatul dintre Universitatea Sheffield şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA), programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă absolvenţilor o diplomă dublă, emisă de ambele universităţi, o premieră pentru lumea educaţională românească. De asemenea, această diplomă beneficiază de toate acreditările internaţionale de care se bucură o universitate britanică de rangul Sheffield (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB). Programul masteral este acreditat şi de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).
Programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă studenţilor o educaţie britanică, cu recunoaştere globală: Universitatea Sheffield se află pe locul 66 în topul mondial al universităţilor, pe locul 20 în clasamentul universităţilor europene şi deţine titlul de „Universitatea Anului în Marea Britanie”, titlu acordat în 2011. În plus, se remarcă prin prezenţa corpului profesoral internaţional implicat în predare, prin modul personalizat, foarte interactiv, de predare, cu clase mici, precum şi prin modul de desfăşurare a cursurilor în weekend. Studenţii beneficiază de cunoştinţele şi experienţa profesorilor şi practicienilor din corpul profesoral al University of Sheffield International Faculty, City College şi al SNSPA, în cadrul cursurilor de marketing (Strategic Marketing, E-business şi Internet Marketing), de relaţii publice şi de management (Strategic Brand Management, Festivals & Events Management). Tinerii au acces la biblioteci virtuale şi platforme de învăţare performante. Toate cursurile se predau în limba engleză şi se desfăşoară în sistem modular (mod flexibil de predare) la SNSPA.
Selecţia studenţilor se face pe baza unui dosar care conţine diploma de licenţă, două recomandări, o fişă de înscriere şi un certificat internaţional de competenţă lingvistică. Dosarele cadidaţilor pot fi depuse oricând în timpul anului, iar înmatricularea se face la începutul anului universitar. Studenţii cu rezultate excelente vor beneficia de burse cu o valoare mai mare.
Principalul scop al acestui program de masterat este de a dezvolta specialişti în marketing, branding, publicitate si relaţii publice. Astfel, parteneriatul dintre University of Sheffield International Faculty, City College şi SNSPA oferă o oportunitate extraordinară nu doar pentru cei care au obţinut de curând diploma de licenţă în diferite domenii, ci şi pentru profesioniştii care doresc să îşi continue studiile în marketing, publicitate şi relaţii publice.
Monica Cuciurean, absolventă a unui MBA în Financial Management, lucrează în sistemul bancar de peste 10 ani, ultimii 7 ani fiind dedicaţi activităţii în cadrul unui grup bancar de top din România. Exigenţele impuse de mediul profesional, susţinerea permanentă a managerilor şi programele de orientare profesională dezvoltate in-house au ajutat-o să-şi descopere noi abilităţi,

într-o nouă arie: comunicare şi relaţii publice. „Programul de master organizat de SNSPA în colaborare cu University of Sheffield a fost exact instrumentul de care aveam nevoie pentru a-mi îndeplini obiectivul: profesori cu pregătire didactică de excepţie, orar adaptat persoanelor care lucrează, materiale educaţionale de calitate şi foarte interesante şi finalizarea programului de master cu diploma recunoscută internaţional au fost atributele care m-au convins să devin masterand al acestor doua instituţii prestigioase de învăţământ”, susţine Monica, studentă în primul an, în cadrul masteratului Marketing, Publicitate și Relații Publice.

Detalii despre condiţiile de înscriere, criteriile de admitere, cursuri şi taxele de şcolarizare se găsesc pe pagina www.comunicare.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont