Un student la universitatea UMC Constanta s-a sinucis

Dacă Bogdan Sâmpetru, tânărul găsit mort ieri seară sub podul de la Agigea, s-a sinucis nu a făcut-o din cauza unor eventuale probleme legate de situaţia sa şcolară.

Referitor la evenimentul tragic petrecut în zona podului Agigea din judeţul Constanţa, a cărui victimă a fost Bogdan Sâmpetru, student al Universităţii Maritime din Constanţa vă comunicăm:

„Victima era student al Universităţii Maritime în anul III, la specializarea Navigaţie şi Transport Maritim şi Fluvial la forma de învăţământ frecvenţă redusă. De-a lungul timpului studentul a demonstrat conştiinciozitate obţinând la examene şi colocvii rezultate de promovare, situaţia sa scolară demonstrând acest lucru. Pe foaia matricolă studentul totalizează un număr de 116 credite din totalul de 120 credite. Taxa de şcolarizare pentru anul universitar în curs a fost achitată integral din luna octombrie. Nu este înregistrat în evidenţe ca un student care să aibă sau să genereze probleme în cadrul universităţii.”

Stire preluata: Adevarul Constanta
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont