Ziua Tânărului Jurnalist – ZTJ

Proiect cu tradiție în Asociația Studenților la Jurnalism și Comunicare, Ziua Tânărului Jurnalist (ZTJ) este la ediția a doua și își propune ca anul acesta să reunească nume cunoscute din lumea online-ului în cadrul unei conferințe, să îi învețe pe doritori despre fotoreportaj și să le arate acestora cum arată o redacție de revistă.

Ziua de 14 ianuarie marchează cele trei evenimente gratuite ce vor avea loc sub sigla ZTJ: workshopul Stop & Shoot, vizita în redacțiile Sanoma Hearst și conferința ONtheLINE.

Ziua va începe cu workshopul de fotoreportaj, ora 10:00, la MediaLab, din cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană. Participanții selectați vor trebui să își aducă propriile camere de fotografiat. Aceștia vor fi îndrumați de către Sebastian Marcovici, fotoreporterul anului 2010 la secțiunea sport, desemnat de Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Vom merge după aceea în vizită la Sanoma Hearst, începând cu ora 14:00, unde vom vedea ce se întâmplă în redacții.

Ziua se va încheia cu conferința ONtheLINE pe tema jurnalismul on-line, ce va avea loc în Kulturhaus, de la ora 18:00. Pentru a ne împărtăși din tainele online-ului vor fi prezenți Cristian Pantazi (redactor-sef HotNews.ro), Cristian Dorombach (project manager Realitatea.net, blogger profesionist pe piticu.ro) și Vlad Stoiculescu (krossfire.ro).

Daca dorești să participi, completează unul din formularele de pe asjc.wordpress.com. Mai multe detalii despre Ziua Tânărului Jurnalist poți afla pe blogul asociației, pagina de Facebook a evenimentului și Twitter.

ASJC – YouthPress Romania este un ONG profesional ce consolidează o comunitate de tineri jurnaliști și comunicatori, care să contribuie la evoluția unui mediu profesional echilibrat.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont