Calitate la standarde înalte în căminele şi cantina Universităţii OVIDIUS

Pentru anul universitar 2010-2011, Universitatea Ovidius Constanţa are pregătite, în total, 1.567 de locuri de cazare pentu studenţi, dispuse în cele şase cămine ale sale. Studenţii din afara oraşului se pot caza într-unul din cele patru cămine cu camere de tip garsonieră, cu câte patru locuri în fiecare cameră, cu băi proprii, cablu Tv şi cablu de Internet. La capătul culoarului fiecărui etaj din aceste cămine există câte o bucătărie, dotată cu plită electrică, unde studenţii îşi pot pregăti mâncare. Astfel, în Faleză Nord, la Căminul 1 (FN1), sunt disponibile 210 locuri, la Căminul 2 (FN2), 400 de locuri, în timp ce Căminul 1, din Bulevardul Mamaia,
124, dispune de 288 de locuri în astfel de camere şi cel de-al doilea cămin de la aceeaşi adresă, are 368 de locuri. De asemenea, studenţii pot fi cazaţi într-unul din cele două cămine cu grupuri sanitare comune: Energetic, cu 180 de locuri, şi Vasile PÂRVAN, cu 80 de locuri.
Pentru a veni în sprijinul studenţilor Universităţii noastre, taxele de cazare pentru acest an universitar au rămas neschimbate faţă de cele din anul precedent. În plus, studenţii cazaţi în căminele din Faleză Nord vor putea lua masa, începând din acest an, într-un fast-food, care se află la etajul 1, în FN2. Cei cazaţi la căminele din Bd. Mamaia vor putea servi, asemeni anilor precedenţi, masa la Cantina Universităţii, unde pot lua micul-dejun, prânzul şi cina.

Aici studenţii se pot bucura de o masă caldă consistentă, meniurile sunt variate şi accesibile din punct de vedere al preţului.
Suntem, aşadar, pregătiţi să ne primim studenţii şi ne străduim să le oferim cele mai bune condiţii de cazare. La început de an, îi îndemn, atât pe bobocii pe care îi găzduim pentru prima dată, cât şi pe studenţii care revin în căminele noastre să fie disciplinaţi, ordonaţi, să îşi păstreze camerele curate, demonstrând corectitudine, toleranţă şi prietenie faţă de colegii de cameră.
Tuturor studenţilor ovidieni un an universitar plin de împliniri, cu rezultate cât mai bune!

Tănase CARAGICU,
Şef Serviciu cămine-cantină din Universitatea Ovidius

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont