Femeile din Ucraina sunt cele mai frumoase din lume, iar bărbaţii din Suedia sunt cei mai atrăgători de pe glob, informează Huffington Post.

Topul tarilor cu cei mai frumosi barbati si cele mai atragatoare femei

În topul ţărilor cu cele mai frumoase femei, pe primul loc se află Ucraina.

„Oraşul Kiev este fără nicio îndoială casa celor mai frumoase femei din lume”

susţin jurnaliştii de la ghidul de călătorii Traveler’s Digest.

Pe locul al doilea în topul 10 al ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume se află Suedia.

„Străzile din Stockholm sunt pline de femei superbe, care sunt pe cât de înalte, pe atât de frumoase”, spun jurnaliştii , care susţin că suedezele sunt renumite şi pentru faptul că sunt foarte prietenoase.

În clasamentul ţărilor cu cele mai frumoase femei urmează Statele Unite, Argentina, Rusia, Israel, Olanda, Coreea de Sud şi Canada.

Cei mai atrăgători bărbaţi trăiesc în Suedia, potrivit unui alt top realizat de Traveler’s Digest.

„Bărbaţii suedezi au fost mult timp înţeleşi greşit. Frecvent, aceştia au fost clasificaţi ca fiind reci, distanţi din punct de vedere emoţional şi, în mod inexplicabil, confundaţi cu bărbaţii elveţieni”

Bărbaţii din Suedia se îmbracă foarte elegant şi apreciază cele mai fine lucruri pe care le oferă viaţa, explică jurnaliştii.

Pe următoarele locuri în acest top se situează americanii, olandezii, portughezii şi argentinienii. În clasament urmează bărbaţii din Australia, Spania, Germania, Italia şi Israel.

România nu figurează în clasamentele ţărilor cu cele mai frumoase femei şi cu cei mai atrăgători bărbaţi.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont