Un student al Facultăţii de Teologie din Constanţa a dispărut fără urmă de ieri. Părinţii sai ingrijorati  au alertat Poliţia.

Alin-Ionel-Sebastian Iconaru (20 de ani) din satul Ulmu, judeţul Brăila, locuia în gazdă. Acesta este student al Facultăţii de Teologie şi a fost văzut ultima dată joi, la ora 12.00, când a plecat de la gazdă spunând că se duce la cursuri. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el iar telefonul mobil este închis. Tânărul are constituţie astenică, înălţimea de aproximativ 1,60 metri, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, tuns scurt, păr şaten, pieptănat pe spate, fără semne particulare. La momentul dispariţiei tânărul era îmbrăcat cu geacă de culoare închisă, cu dungi albe, pantaloni de stofă de culoare închisă, ghete negre.

Cei care pot da relaţii despre dispărut trebuie  sune la numărul unic de urgenţă 112!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont