Directorul general al CFR SA, Dimitrios Sophocleous, a declarat joi ca doreste „un refresh” la Gara de Nord, ce include lucrari de intretinere si reabilitare, dar si schimbarea si uniformizarea chioscurilor de pe peronul Garii de Nord, care sa arate „precum cele de epoca”.

Schimbarile vizeaza reabilitarea bancilor si scaunelor, schimbarea cosurilor, dar si zugraveli, atunci cand vremea o va permite. Pentru activitatea din urma, Sophocleous a afirmat ca materialele vor fi achizitionate de CFR, iar lucrarile ar putea fi realizate de angajatii companiei, dupa acordul sindicatelor, mentioneaza Mediafax.

In toamna anului trecut, CFR SA si compania belgiana Euro Station negociau infiintarea unei societati comerciale pentru reabilitarea si extinderea infrastructurii din Bucuresti, incluzand si Gara de Nord.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont