Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), in calitate de organizatie non-guvernamentala, participa la programul national privind posibilitatea redirectionarii a 2% din impozitul pe venit. In acest sens, s-a inceput promovarea unei noi editii a campaniei ‘Redirectioneaza 2% pentru LSRS – Sprijinul VOSTRU, viitorul Romaniei!’
Prin mecanismul 2%, Codul Fiscal ofera posibilitatea tuturor contribuabililor sa redirecţioneze 2% din impozitul pe venit catre o organizaţie non-profit. Utilizarea acestui mecanism este gratuita si are ca scop eficientizarea cheltuirii banilor publici prin implicarea organizatiilor in dezvoltarea societatii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati formularele 230 si/sau 200 si sa le trimiteti prin scrisoare recomandata sau sa le depuneti la Administratia financiara din raza domiciliului dvs. Tot ce trebuie sa stiti despre Campania 2% si procedeul pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre LSRS, aflati pe www.lsrs.ro la rubrica LSRS/donatii.

Redirectionati 2% si inscrieti-va în LSRS Trust Club pentru a fi informati despre cum sunt folositi banii proveniti din aceasta campanie.

Termenul pentru depunerea declaratiilor 230 si/sau 200 pentru anul fiscal 2012, este 25 mai 2013.

Liga Studentilor Romani din Strainatate isi propune sa contribuie la evolutia societatii romanesti prin programe destinate tinerilor cu studii in strainatate si nu numai. Romania poate deveni o tara in care toti cei plecati sa-si doreasca sa se intoarca.

Sprijinul vostru. Meritul nostru. Viitorul Romaniei.

Descoperă acum ce este şi de ce merită să faci parte din el.

 

 

                 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont