Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat astăzi că vrea să aducă două sau trei cluburi de succes din Moscova în staţiunea Mamaia. Edilul vrea ca prin acest proiect să atragă turiştii ruşi în oraş.

Primarul i-a propus astăzi Consulului General al Federaţiei Ruse, Mihail Mihailovici Reva, să-l sprijine în proiectul său de dezvoltare a staţiunii de la malul Mării Negre.

„Suntem două popoare care avem caractere calde şi foarte apropiate. Din acest motiv vreau să iau legătura cu Moscova.Turiştii ruşi au destinaţii precum Turcia sau Egipt, dar posibilitatea de distracţie pe care o avem noi aici nu o găseşti nicăieri“, a declarat Mazăre.

Stirea pe Adevarul Constanta

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont