In timp ce altii scapa de decoratiunile de Craciun pentru a nu lupta cu superstitiile, un britanic va continua sa sarbatoreasca Craciunul in fiecare zi, asa cum o face de 15 ani.

Andy Park, in varsta de 43 de ani, cunoscut drept „Domnul Craciun”, nu se teme de superstitia celei de-a dousprezecea nopti, referitoare la data de 6 ianuarie, potrivit careia vei avea ghinion daca pastezi decoratiunile de carciun dupa aceasta data.

Electricianul divortat se va bucura de Craciun mereu, atarnand beteala noua inainte de a se dedica rutinei zilnice care include placinte cu carne, curcan, sherry si a deschide cadourile pe care si le cumpara.

Ziua de 6 ianuarie este o zi trista pentru mine pentru ca ceilalti scot decoratiunile de Craciun si le arunca, a declarat Park. „Dar eu le voi pune pe cele noi pe care le-am cumparat la reduceri si voi face totul cat mai sarbatoresc posibil. Voi cotinua sa lupt pentru Craciun.”

Sarbatoarea continua a lui Park a inceput in iulie 1993 cand, simtindu-se deprimat, si-a impodobit casa cu decoratiunile de Craciun regasindu-si astfel buna dispozitie.

„Imi fac cadouri frumoase” a spus Park, „intr-un an am primit un Mercedes”.

Electricianul pleaca apoi pentru trei ore la serviciu si apoi revine acasa unde il asteapta o cina de Craciun, iar apoi urmareste traditionalul discurs de Craciun al reginei.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont