bucatarie decor casa

Alt tip de rate in viitorul apropiat? Oare prima casa va fi mai putin folosit fata de acest nou credit?

Sistemul de rate la dezvoltatorul de imobile ar putea deveni un nou mijloc de finanțare pentru cei care nu mai pot plăti avansul mărit pentru un credit imobiliar.

Un studiu imobiliar ImoResearch, citat de Dezvoltatorimobiliar.ro, realizat la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia aprilie 2016, arată că 44% din românii care vor să-şi cumpere o casă sau un apartament într-un ansamblu rezidenţial ar alege opţiunea de plată prin rate direct la dezvoltator.

Analiștii imobiliari au prevăzut apariția acestui instrument de plată încă din perioada în care Legea dării în plată se afla în dezbatere publică.

Datele din piață arată că din toamna anului trecut și până în prezent numărul celor care au apelat la rate la dezvoltator a crescut cu un procent de circa 8%.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont