Octombrie 2013: Careers in White International a anunțat calendarul de toamnă a târgului de joburi medicale Cariere în Alb.

Careers in White International a publicat calendarul de toamnă al evenimentelor dedicate personalului medical în căutarea unui loc de muncă. Cea de a noua ediție va cuprinde târguri în Spania, Bulgaria, România, Portugalia, Croația, Grecia, Ungaria și Cehia. Peste 20 de recrutori medicali vor oferi posturi vacante în numeroase sisteme medicale din Europa. Evenimentul este dedicat în exclusivitate personalului medical care se află în căutarea unui loc de muncă în țară sau în afară.

„Vizitatorii care vin la târg economisesc foarte mult timp aplicând simultan, în cadrul evenimentului, la mai multe poziții deschise, în diferite zone ale Europei. De asemenea, recrutorii prezenți la ultimele noastre evenimente estimează că 30% din candidați au fost angajați după ediția din primăvară a târgului de joburi Careers in White International.” afirmă Dr. Covaliu B., manager al evenimentului, ce se desfășoară în România din 2008.

Spitale și clinici private, împreună cu recrutori internaționali, se alătură târgului de joburi pentru a fi mai aproape de candidații din domeniul medical, pentru a-i sprijini în găsirea locului de muncă dorit. Ofertele sunt valabile pentru țări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria și Elveția. În cadrul târgului, pot aplica toate specialitățile medicale.

Cadrele medicale din România sunt invitate la targul de joburi medicale Careers in White, în lunile octombrie și noiembrie, în Timișoara, Oradea, București, Craiova, Iasi, Sibiu, Târgu Mureș și Cluj Napoca. Târgul de joburi este deschis publicului, cu intrare liberă.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platform destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potențiali angajatori din domeniul sănătății. Posturile vacante sunt pentru toate specialitățile medicale, și pornesc de la salariul de 2 500 de euro, incluzând cursuri de limbi străine și consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul official al evenimentului.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont