Proiecte Zona Metropolitana Constanta

Zona Metropolitană Constanţa (ZMC) a primit din partea Uniunii Europene o finanţare de peste 90 de milioane de euro pentru implementarea programelor din Programul Integrat de Dezvoltare.

“Fondurile vin direct de la UE şi ne ajută să ducem la îndeplinire proiecte pe care nu a dorit nimeni să le susţină. Parcarea supraetajată, pasarelele din staţiunea Mamaia, reabilitarea centrului istoric sunt doar câteva din proiectele pe care le vom finanţa din banii europeni. Tot din această sumă vom finanţa proiectele de infrastructură de la Techirghiol, Ovidiu sau Poarta Albă”,

a declarat purtătorul de cuvânt al ZMC, Adrian Crăciun.

Acesta a precizat că cele 90 de milioane de euro sunt acordate pentru exerciţiul financiar 2007-2013. În perioada 2014-2020 UE pune la dispoziţia statelor membre alte fonduri destinate polilor de dezvoltare. În acest sens, conducerea ZMC a demarat o serie de întâlniri cu primarii celor 14 localităţi care fac parte din Polul de Dezvoltare Constanţa, primari care trebuie deja să pregătească proiectele pentru exerciţiul financiar 2014-2020.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont