Muftiatul a castigat procesul cu Cin Cin

Curtea de Apel Constanţa a decis respingerea recursului formulat de reprezentanţii societăţii comerciale Cin Cin SRL Constanţa şi anularea autorizaţiei de construire a imobilului de două etaje plus mansardă din imediata vecinătate a geamiei Hunchiar.

De la începutul demersului în înstanţă, în 2008, am afirmat că am încredere în justiţia română. Prin această decizie s-a dovedit că am avut dreptate”, a declarat şeful Comunităţii Musulmane din România, muftiul Iusuf Muurat. El a adăugat că, începând de luni, vor fi demarate procedurile în vederea demolării imobilului aparţinând SC Cin Cin SRL.

„Potrivit legislaţiei, beneficiarul este cel care trebuie să se ocupe de demolarea clădirii”, a spus muftiul Iusuf Muurat. Reprezentanţii Comunităţii Musulmane din România spun că sunt decişi să depună plângere penală împotriva directorului executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Constanţa, Virgil Lungu, care ar fi modificat avizul primit de SC Cin Cin din partea ministerului de resort, trecând ca distanţă minimă între cele două clădiri 1,2 metri, în loc de 3 metri, cât decisese ministerul.

citeste tot pe telegraf.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont