O calatorie cu trenul Bucuresti- Constanta va dura 3 ore

CFR SA a finalizat lucrarile de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti-Constanta pe o distanta de 48,4 kilometri. Durata de calatorie cu patru trenuri de tip rapid va fi mai scurta cu o ora, respectiv de 2 ore si 50 de minute.

Lucrarile au fost finalizate pe firul doi al sectiunilor Branesti – Fundulea (12,2 km), Fundulea – Sarulesti (11,6 km), Dor Marunt – Dragos Voda (18,3 km) si Perisoru – Jegalia (6,3 km).

„O data cu finalizarea lucrarilor de reabilitare pe cele patru sectiuni de cale ferata, durata calatoriei a patru trenuri Rapide (R 983, R 985 Bucuresti Nord – Constanta si R 982, R 984 Constanta – Bucuresti Nord) va fi de aproximativ de 2 ore si 50 de minute, incepand din 17 iunie, cu o ora mai putin, comparativ cu luna iunie a anului trecut”,

se arata imtr-un comunicat al companiei.

In prezent, lucrarile de modernizare continua pe sectiunile Sarulesti-Lehliu-Dor Marunt si Dragos Voda-Ciulnita-Perisoru, unde circulatia trenurilor se va desfasura doar pe un singur fir.

Pe relatia Bucuresti-Constanta circula sapte trenuri tip rapid.

 

 

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont