Statiunea Mamaia se afla la 3 km nord de Constanţa si este cea mai mare staţiune din România (6 – 8 m altitudine) supranumita „Perla Mării Negre”
Primul stabiliment balnear datează din perioada 1906 – 1919, în prezent fiind una din cele mai frumoase staţiuni maritime europene. Datorită aşezării sale excelente, se simte necontenit suflarea brizelor de zi şi de noapte, care bat când dinspre mare, când dinspre lac. Statiunea este scăldată în soare 10 – 12 ore pe zi. Plaja staţiunii este acoperită de un nisip deosebit de fin, întins pe o lungime de 8 km şi o lăţime de 100 – 200m.
Cluburi si distractie in Mamaia
In mamaia se gasesc numeroase hoteuri (Parc, Rex, Iaki, Malibu ) , terenuri de sport, piscine în aer liber, discoteci (Bamboo Mamaia, Gossip, Lamania, Wish, Crush) parcuri de agrement (Aqua Magic) ,teatrul de vară, telegondola.
Există multe posibilităţi de practicare a sporturilor de apă şi de învăţare a yachtingului şi a înotului, posibilităţi de pescuit pe lacul Mamaia.
Cum ajungi aici ?
autobzul 40 sau masina 312
E 60 Oradea – Constanţa – Mamaia,
E 87 Mangalia – Constanţa – Mamaia,
sau
Gara Constanţa, apoi cu troleibuzul sau tramvaiul până la Mamaia
aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu, apoi cu transport cu autocarele.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont