Blvd Ferdinand nr. 78, 0241/619438,   www.afconstanta.org

Domeniile importante ale promovarii culturale sunt: biblioteca (10.000 volume), mediateca – permite realizarea seratelor video, cele 10 abonamente la reviste pregatite sa satisfaca o gama larga de interese, oferind imaginea contemporana a spatiului hexagonal. Alianta Franceza vrea sa fie si un loc de modernitate care se traduce prin informatizarea bibliotecii si proiectele de amenajare a unui cyber-spatiu.

Fondul de carte s-a imbogatit in fiecare an gratie Biroului de Carte al Serviciului Cultural din cadrul Ambasadei Frantei, ceea ce permite organizarea periodica a expozitiilor de carte si permite atragerea unui numar din ce in ce mai mare de cititori. Alianta, al carui sediu nu este foarte vast, pune la dispozitia acestora un spatiu de lectura intim, modern si elegant.

Realitatea arata ca Alianta Franceza a sedus cercurile culturale ale orasului. Cultura si dragostea pentru limba franceza favorizeaza contactele sociale si profesionale care, altfel, ar avea sanse putine de realizare. Idei apar si produc initiative. Oameni de cultura si oameni de afaceri, responsabili economici si politici, educatori, se intalnesc cu ocazia manifestarilor noastre si descopera ca pot fi utili impreuna la edificarea unei societati moderne, deschisa experientelor, hotarata sa acopere lacunele si sa surmonteze dificultatile, o societate responsabila si demna de viitorul sau european.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont