Cum faci un card pentru Studenti BRD ISIC

BRD si Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor , licenta nationala in Romania a ISTC (International Student Travel Confederation) îţi oferă acum cardul internaţional BRD – ISIC.

Un Card BRD iti ofera nenumarate avantaje ca student. Spre exemplu:

….primeşti bursa şi abonamentele direct în cont şi ai acces oricând la banii tăi pentru cumpărături sau retrageri de numerar.

….beneficiezi de facilităţi bancare studenţeşti

  • comision de emitere: 0
  • comision de plată la comercianţi: 0
  • comision pentru plata facturilor Vodafone, Orange şi Romtelecom la ATM: 0

…ai acces la un program internaţional de reduceri:

  • beneficiezi de peste 1200 de reduceri în Romania şi mai mult de 42.000 de reduceri în întreaga lume, la magazine, restaurante, muzee, transport, cazare, divertisment
  • ai avantaje suplimentare pentru călătorii: ai acces la ofertele speciale de pe TravelMax, cea mai mare bază de date on-line cu informaţii turistice şi culturale şi la un HelpLine pentru asistenţă gratuită în situaţii de urgenţă.

Cardul BRD – ISIC este, în primul rând, un card de debit în lei, destinat exclusiv studenţilor la zi, pe care îl poţi utiliza atât în ţară cât şi în străinătate.

Dar este totodată şi o legitimaţie internaţională de student recunoscută în 120 ţări din toată lumea.

Deci cum pot obţine Cardul pentru studenti BRD – ISIC?

Este foarte simplu. Trebuie sa te prezinti la cea mai apropiată unitate BRD cu carnetul de student valabil pe anul în curs şi actul de identitate. Este suficient sa completezi un simplu formular şi, în cateva zile, vei avea propriul tău card personalizat BRD – ISIC. Succes&Enjoy!
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont