Luni, 28 mai 2012, de la ora 19.30, în Aula Corpului E va avea loc prelegerea intitulată “Alergeni”, care va fi susţinută de conf. univ. dr. ing. Gabriela Constantinescu din cadrul Facultăţii de Inginerie Alimentară. Dezaterea se va face în prezenţa studenţilor acestei facultăţi.

Marţi, 29 mai 2012, de la ora 19.30, Auditorium “Joseph Schmidt” va găzdui prestaţia teatrului “Fabulinus” al Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava. Aceştia vor pune în scenă piesa “Visul unei nopţi de vară”, după William Shakespeare.

Miercuri, 30 mai 2012, de la ora 19.30, în Aula Corpului E va avea loc prelegerea “Noi perspective asupra interacţiunii om-calculator: De ce ar trebui să renunţăm la … mouse” (şef lucrari dr. ing. Radu Vatavu, de la Faculatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor). DEZBATERE: Programul Erasmus – “Oportunităţi de studiu în străinătate”.

Joi, 31 mai 2012, de la ora 19.30, în Grădina Englezească va avea loc lansarea cărţii “La(u)ra”, a lectorului univ. dr. Ioana Rostos, din cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

”Manifestarea va fi urmată de un recital de muzică şi poezie susţinut de lector univ. dr. Angela Paicu, Roxana Nechifor, Cosmin Pavel, Liviu Croitor, Ştefan Crăciun şi alţi invitaţi speciali – KARAOKE Party.

Vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19.30, în Grădina Englezească participanţii se vor bucura de activitatea “Momente studentesti” şi de proiecţa peliculei “The Tourist” 2010, care îi are în roluri principale pe celebrii actori: Angelina Jolie şi Johnny Depp.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont