Miercuri, 22 mai 2013, în Sala de Lectură a Facultății de Litere, începând cu  ora 18.00,  este rândul colectivului  de la  Catedra de Etnologie  să își reunească  alumnii, studenții și profesorii  în cadrul deja familiar al celei de-a șasea ediții a Conferințelor Alumnilor, eveniment lunar inițiat și  susținut îndeaproape de Centrul Studențesc de Comunicare al Facultății de Litere.

Vă invităm să luați parte la un nou dialog între generații pe tema experiențelor studențești,  a ascensiunii în carieră şi a provocărilor  lansate  de domeniul de activitate,  care își propune și cu
această  ocazie  să  îi  aducă  împreună  pe  alumnii  Facultății  de  Litere  și  pe  actualii  ei  studenți (http://www.unibuc.ro/facultati/litere/docs/2013/mar/27_22_21_29Comunicat_post-eveniment _Conf_Alumnilor_5.pdf).

Invitaţii sunt, așa cum  v-am obișnuit deja,  doi dintre absolvenţii de succes ai  specializării  Etnologie din cadrul Departamentului de Studii Culturale al Facultății de Litere. Este vorba despre: Rucsandra Pop, doctorand în  Etnologie, antropologie culturală şi folclor  la Facultatea  de Litere,  și  dr. Cătălina Tesar, muzeograf în cadrul Secției Cercetare a Muzeului Național al Țăranului Român. Moderată  de  conf.  univ.  dr.  Narcisa  Știucă  și  de  Anca-Maria  Pănoiu,  studentă  în  anul  I, întâlnirea se vrea a fi o dezbatere care să antreneze atât alumnii invitați în calitate de vorbitori, cât  mai cu seamă publicul participant, în discuții pe marginea unor teme și subiecte  de mare interes  pentru  studenții  de  astăzi  ai  facultății  și  specializării  noastre,  precum:  teren  vs.  terenuri  și  confruntarea teoriei cu acestea;  asprul drum  de la metoda învățată în teorie  la șlefuirea tehnicii și  a  stilului  personal;  teme,  zone,  abordări  inedite,  „exotisme”,  vestigii  metodologice  și  ideologice  din  demersul cercetătorilor români, demne de atenția și interesul celor străini.

Vă aşteptăm cu mare drag! – Centrul Studenţesc de Comunicare Facultatea de Litere

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont