Admiterea la studiile universitare de licenţă (3 ani) se face în două etape distincte:

  1. pentru ocuparea locurilor finantate de la buget si a celor cu taxa, cu examen de admitere(70% – testul grila, 30% media examenului de bacalaureat)
  2. pentru ocuparea locurilor cu taxa, ramase disponibile dupa prima etapa, fara examen de admitere, pe baza mediei de la bacalaureat.
 Dupa aceasta prima etapa de admitere, pentru ocuparea locurilor cu taxa ramase disponibile admiterea se face doar pe baza mediei de la Bacalaureat. La invatamantul de licenta cu frecventa taxa de inscriere este de 100 lei. In aceasta taxa sunt incluse primele doua optiuni. Candidatii care vor sa isi exprime mai mult de doua optiuni vor plati, in plus, cate 25 lei pentru fiecare optiune exprimata. La invatamantul la distanta taxa este unica, de 100 lei, indiferent de numarul optiunilor solicitate de catre candidat.

Taxa de scolarizare este de 3.500 de lei pentru forma de invatamant cu frecventa si de 3.200 de lei pentru forma de invatamant la distanta.Pentru cetatenii straini, altii decat cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spatiului Economic European si Confederatiei Elvetiene, sau cetatenii romani cu rezidenta permanenta in strainatate, taxa de studii este de 250 euro/luna.

Inscrierile se fac in perioada 16-19 iulie, orele 9:00-12:00, 14:00-18:00, iar examenele se sustin in zilele de 24 sau 25 iulie intre orele 9:00-12:00. Rezultatele vor fi afisate pe 26 iulie.

  • Pentru mai multe detalii privind examenul de admitere, calendar, grafic, desfasurare, tematica, va rugam sa consultati pagina web „Admitere licenta
  • Pentru autoevaluarea cunostintelor si simularea unui examen de admitere v-am pregatit platforma online „Admitere ASE 2013”, cu intrebari in concordanta cu acelea, propuse pentru examenul de admitere 2013. Accesati platforma online aici.
  • La Libraria Editurii ASE, sala 0035 (langa Amfiteatrul I, puteti achizitiona brosurile cu intrebari, in spiritul celor ce vor fi propuse la examen, si cu solutiile acestora. Pretul este 15 lei pentru Testele-grila si 12 lei – pentru Raspunsurile la teste.
  • Pentru explicatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la adresa de email admitere@ase.ro.
Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont