Facultatea de Litere – facultatea ofera sase programe de studiu:

– Limba si literatura romana – limba si literatura straina: Concurs de dosare – se ia in considerare nota la proba scrisa de Limba si literatura romana de la Bacalaureat (pondere 2/3) si media celorlalte probe scrise de la bacalaureat (pondere 1/3)
– Literatura universala si comparata – limba si literatura straina: Concurs de dosare – se ia in considerare nota la proba scrisa de Limba si literatura romana de la Bacalaureat (pondere 2/3) si media celorlalte probe scrise de la bacalaureat (pondere 1/3)
– Studii europene: aceeasi modalitate de admitere
– Comunicare si relatii publice: examen scris la limba romana si la una dintre urmatoarele limbi straine, la alegere: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si rusa.
– Stiinte ale informarii si documentarii: Concurs de dosare – se ia in considerare nota la proba scrisa de Limba si literatura romana de la Bacalaureat (pondere 2/3) si media celorlalte probe scrise de la bacalaureat (pondere 1/3)
– Asistenta manageriala si secretariat: Concurs de dosare – se ia in considerare nota la proba scrisa de Limba si literatura romana de la Bacalaureat (pondere 2/3) si media celorlalte probe scrise de la bacalaureat (pondere 1/3)
– Comunicare si relatii publice (cu Frecventa Redusa): Concurs de dosare – se ia in considerare nota la proba scrisa de Limba si literatura romana de la Bacalaureat (pondere 2/3) si media celorlalte probe scrise de la bacalaureat (pondere 1/3)

La depunerea dosarului, candidații vor primi oLegitimație de concurs, necesară atât pentru prezentarea la concurs(în cazul candidaților laComunicare șirelații publice), cîtși ca document de concurs pentru candidații la programele de studiu la care admiterea se face pe bază de dosar.

Toți candidații, indiferent de forma de concurs, vor primi la înscriere un Formularde opțiuni.Acesta va fi completat după afișarea clasamentuluiși depusîn termen de 7 zile de la afișarea rezultatelor de către toți candidații care au fost clasificați cu o medie cel puțin egală cu nota 5 (cinci)la specializarea CRP și care doresc să ocupe la Facultatea de Litere un loc la buget sau cu taxă.

Taxa se achită în ziua înscrierii la concursla Secretariatul facultății. Scutirea de taxă se solicită în ziua înscrierii printr-o cerere, adresată decanului Facultății de Litere, la care se anexează actele doveditoare.
Sunts cutite de plata taxei de înscriere următoarele categorii de candidați:
• Orfanii de ambii părinți, care vor avea ca act doveditor copii legalizate după certificatele de deces ale părinților;
• Copiii cadrelor didactice titulare, care vor aduce adeverință de la unitatea de învățământ unde predă unul din părinți;
• Candidații proveniți din casele de copii, care vor prezenta adeverință de la instituția respectivă;
• Copiii personalului din Universitatea dinBucurești, care vor prezenta o adeverință în acest sens.
Dacă un candidat dorește să susțină examen la mai multe programe de studii,scutirea de taxă se aprobă numai pentru unul singur (150 lei).

Facultatea de Litere – admitere 2013 – Afișarea rezultatelor finale

•Comisia de admitere va analiza formularele de opțiuni și va afișa rezultatele finale ale concursului de admitere.
•În cazul în care doi candidați au aceeașimedie, departajarea se va face pe baza pe baza unei metodologii pe care facultatea o va face publică înainte de data înscrierii la concurs.
•În baza rezultatelor afișate,Rectoratul Universității dinBucurești va emite ordinele de  înmatriculare în anul universitar 2013-2014.
•În baza ordinului de înmatriculare,studențiise vor înscrie în anul I, la secretariatul Facultății de Litere, în prima săptămână a anului universitar 2013-2014.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont