Taxele la facultate in 2011 – 2012 Cat costa taxa ASE, Poli sau Universitatea din Bucuresti

Academia de Studii Economice si Universitatea Politehnica din Bucuresti au fost luate „cu asalt” de tinerii absolventi. Nu toti vor apuca insa un loc bugetat, asa incat vor fi nevoiti sa scoata niste bani din buzunar ca sa isi faca studiile chiar si la stat.

Cat este taxa la ASE sau la Poli ?

Taxa pentru un an de studiu la Universitatea Politehnica este de 4.500 lei, iar taxa de inscriere pentru examenele care au loc in aceasta perioada a fost 100 de lei.

„S-au inscris mai multi candidati raportat la situatia de anul trecut, au fost cu 200 mai mult candidati. Anul trecut am avut aproape 5.900 si anul acesta avem peste 6.000, cu toata situatia ciudata de la bacalaureat”, a declarat Cornel Chira, reprezentant al departamentului de Relatii Publice din Universitatea Politehnica Bucuresti.

Acesta nu crede ca facultatile private vor avea de castigat pe urma dezastrului de la B. Bine zis.

Cei care au ales ASE-ul platesc 3.000 de lei pentru anul scolar 2011-2012, in conditiile in care admiterea s-a facut pe baza de dosar, pentru prima data.

In cadrul Universitatii din Bucuresti, taxele de studiu pentru locurile cu plata din anul universitar 2011/2012 sunt de 3100 lei pentru Facultatea de Administratie si Afaceri, Facultate de Drept sau Facultatea de Litere. Succes!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont