Buna,

Daca vreti sa aflati cum puteti realiza o lucrare de diploma originala si castiga o vacanta intr-o capitala europeana in acelasi timp, veniti maine (joi, 15 noiembrie), la ora 14:00, la Amfiteatrul EC105 al Facultatii de Automatica si Calculatoare (Universitatea Politehnica din Bucuresti), la prezentarea proiectului „Eye in the Sky”, derulat de compania TeamNet International.

In cadrul acestui proiect, studentii si masteranzii in ani terminali pot beneficia de tehnologia UAV (avion fara pilot) pentru a-si realiza partea de cercetare a lucrarii de diploma. Cele mai bune trei proiecte vor fi recompensate cu cate o vacanta tip city break intr-o capitala europeana.

Pentru mai multe informatii despre concurs accesati http://thinkndo.teamnet.ro/eye-in-the-sky.shtml

Ne vedem maine, la ora 14:00!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont