In data de 29 29 octombrie a.c., a avut loc concursul public pentru selectarea decanilor la următoarele facultăţi din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa: Facultatea de
Medicină, Facultatea de Educaţie Fizică și Sport, Facultatea de Știinţe ale Naturii și Știinţe Agricole și Facultatea de Litere.

Astfel, noii decani sunt: Facultatea de Medicină – conf.univ.dr. Dan Iliescu (a mai candidat şi conf.univ.dr. Felix Voinea); Facultatea de Educaţie Fizică și Sport – prof.univ.dr. Mirela Damian (a mai candidat şi prof.univ.dr. Cecilia Gevat); Facultatea de Știinţe ale Naturii și Știinţe Agricole – conf.univ.dr. Marius Skolka (a mai candidat şi conf.univ.dr. Daciana Sava); Facultatea de Litere – conf.univ.dr. Cristina Tamaș (a mai candidat şi conf.univ.dr. Diana Hornoiu).

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont