Expres National este o televiziune online. Se caută tineri care doresc să învețe și să se dezvolte, tineri cu atitudine proactivă și cu inițiativă dornici să se implice în acest proiect.

Posturi:
– cameraman + montaj (Să aibă minime cunoștințe. Studioul nostru este în Băneasa, într-o clădire business și este foarte bine dotat.)
– redactor articole, știri (Să aibă cunoștințe minime de wordpress, dar exigență maximă în privința utilizării limbii române.)
– reporter și prezentator (Vor avea posibilitatea să dezvolte propria lor emisiune. Abilitățile de comunicare sunt un punct forte.)

Programul este flexibil și este stabilit de comun acord. Nu este remunerat, dar la sfârșit se vor primi recomandări și adeverințe de practică. Există și posibilitatea unor angajări.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul împreună cu o poză pe adresa expres.national.ro@gmail.com (DDL: duminică, 2 noiembrie).

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont