Joburi part time studenti – lucrator comercial – consultant credite

Lucrător comercial.

Asociaţia Green Revolution angajează 40 de persoane pentru centrele de închiriat biciclete I’Velo şi StudentObike din Bucureşti, Bra­­­­­şov, Târgu-Mureş, Cluj, Iaşi, Constanţa. Personalul se va ocupa de închirierea şi mentenanţa bicicletelor (întreţinere, reparaţii). Detalii pe greenrevolution.ro.

Cerinţe:

Cunoştinţe minime referitoare la biciclete, spirit de echipă, abilităţi de comunicare. Asociaţia Green Revolution este prima organizaţie nonguvernamentală de ecologie urbană din România. CV-urile pot fi trimise pe angajari@greenrevolution.ro.

Consultant credite.

Creditul Ipotecar Fao SRL angajează 15 consultanţi pentru vânzări credite. Descrierea postului: vânzarea de produse şi servicii ale băncilor colaboratoare destinate persoanelor fizice şi IMM-urilor, creşterea portofoliului prin identificarea de noi clienţi, procesarea informaţiilor şi documentelor, realizarea targetului de vânzări.

Cerinţe:

Experienţă minimum un an în vânzări, bun comunicator, lucru în echipă, studii superioare. Compania oferă consultanţă în găsirea celor mai bune so­­­­luţii financiare pentru clienţi. CV-urile se trimit pe con­­­­tact@creditulipotecar.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont