Digital Audio Workplace, studio profesionist de înregistrare și producţie audio, este în căutarea unui tânăr creativ care va contribui la promovarea artiştilor afiliaţi.

La început, va exista o perioadă de probă în care persoanele selectate vor lucra de acasă sau la sediul din Bucureşti (zona Cotroceni), ulterior, cel mai bun student va fi angajat.

Programul va fi cât se poate de flexibil, concentrat pe rezultate, şi mai puţin pe metode.  Pentru că în industria muzicală regulile se schimbă de la o zi la alta, internshipul se va baza pe experimentarea celor mai nonconformiste idei în campaniile concepute special pentru fiecare artist în parte.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul, alături de câteva propuneri şi idei privind promovarea artiştilor pe diferite canale media (mai ales online), pe adresa contact@daw.ro, preferabil până la data de 1 septembrie 2012.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont